Tajpej madzsong 2 – Taipei 2 Mahjong

Megosztom másokkal:

A nemrég bemutatott Tajpej madzsong folytatása az alábbi játék. A történetnek is van folytatása, hiszen Hszi Csin-ping valóra váltotta, amit gondolt, és Kína “mindhalálig” ura lett. Ezt követően a tajvani fejvadászok tényleg kereshetik Csang Kaj-sek földi reinkarnációját.

A madzsongkészítők Tajpej városában is ugyanazokat az elveket követik, mint Pekingben. Legfeljebb a szimbólumok mások. Pedig, ami az elveket illeti, azokban általában nagy különbség van Tajpej és Peking között. Kínában az örökös elnökség a divat, mindenki addig uralkodik, amíg él, és addig él, amíg meg nem hal, vagy éppen meg nem halasztják, bár ez talán már kiment divatból. A nagy Mao – akinek a képe kint függ a Tiltott Város bejáratánál, és onnan szemléli a Mennyi Béke terét, ahol már sok vér folyt – elöl járt az emberek meghalasztásában, és ezen szinte élete végéig munkálkodott. Hszi Csin-ping 2018-ban úgy gondolta, hogy a nagy Mao nyomába lép, ami az életfogytiglani elnökséget illeti, az emberek meghalasztásáról egyelőre nincs szó. Ennek ellenére már most úgy beszélnek róla, mint a XXI. század Maojáról. Tajpejben elkezdhetik keresni a XXI. század Csang Kaj-sekjét.

Itt egy kínai madzsong található, amelyet holtodiglan játszhatsz.

Taipei is a simple game to play. You have to match tiles that are the same and are along an edge. To help identify the pieces on the edge, they will be highlighted. Taipei gets more difficult as you go to a higher level.


Túl kicsi a játék? Tartsd lenyomva a CTRL gombot és forgasd az egér kerekét a nagyításhoz vagy a kicsinyitéshez.